Selskabslokaler & selskaber

Selskabslokaler med
dejlig udsigt

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler i København, nær lufthavnen og kun 15 minutter fra centrum. Du finder vores skønne festlokaler på Amager, nærmere betegnet i Kastrup Havn.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres næste fest/arrangement. Med vores 3 store panoramavinduer er der direkte udkig til Øresund, hvor man på en god dag kan se helt over til Sverige.

Lokalet er udstyret med 2 lydisolerede skillevægge, og kan derfor sagtens opdeles i 3 lokaler med plads til 65 personer i hver, så I kan holde en stor fest. Selskabslokalerne har deres egne toiletter, egen selskabsindgang og en elevator fra restauranten til de gangbesværede. Derudover er der også en stor separat terrasse tilknyttet selskabslokalet.

Vores selskabslokaler nær København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projektor og lærred.

Udsigt Restaurant Kastrup Strandpark
selskabslokaler Restaurant Kastrup Strandpark

Selskabslokaler i københavn

Vores selskabslokaler har maritime omgivelser og en flot udsigt ud over Kastrup Havn. Selve restauranten har et hyggeligt et stilrent udtryk, der udgør de perfekte omgivelser til ethvert arrangement. Lad Restaurant Kastrup Strandpark sætte rammerne for dit næste arrangement. Vi kan håndtere alle former for arrangementer, uanset om det er konferencer, barnedåb, konfirmationer, bryllupper eller noget helt femte. 

Vi lægger vægt på at levere en unik oplevelse, hvor du kan vælge den pakkeløsning, der passer perfekt til dit selskab. Nyd omgivelserne i vores selskabslokaler i København, og få samtidig en skøn madoplevelse. 

Vil du undersøge muligheden for at afholde dit næste selskab hos Restaurant Kastrup Strandpark? Så kontakt os gerne hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om arrangementet og de praktiske detaljer. 

 

Selskabspakker 2022

Restaurant Kastrup Strandpark i København tilbyder en række delikate selskabspakker.
Kontakt vores Restaurantchef Jeanett Svaneberg via mail: info@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab.

festlokaler restaurant kastrup strandpark

Brunch arrangement

Vi afholder brunch arrangement, som afholdes i 4 timer, hvor der er alt lige fra røræg med bacon til ymer med drys.

selskabslokaler hos Restaurant Kastrup Strandpark

4-timers arrangement

Vi har både 4-timers brunch arrangement og frokost arrangement, hvis I skal holde et arrangement på 4 timer.

Selskabslokaler til arrangementer hos Kastrup Strandpark

5-timers arrangement

Skal du holde et arrangement på ca. 5 timer, så kan vi hos Restaurant Kastrup Strandpark holde det for dig.

Udsigt fra Restaurant Kastrup Strandpark 2

7-timers arrangement

Skal du holde et lidt større arrangement på omkring 7 timer, så har vi en selskabspakke der passer det dette.

Stort selskabslokale Restaurant Kastrup Strandpark

8-timers arrangement

Er det den helt store fest du skal holde, så kan du holde en 8-timers alm. arrangement eller vælge gourmet arrangementet.

Skræddersyet arrangementer

Hos Restaurant Kastrup Strandpark kan vi skræddersy alle former for arrangementer, lige efter jeres smag, hvad enten det drejer sig om:

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller en forespørgsel som er vedrørende restauranten, selskaber, events eller konferencer i vores store selskabslokaler, så kontakt os endeligt via kontaktformularen.

Vi bestræber efter at besvare på din henvendelse inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende faktura, leverandøraftaler eller administration generel, så kontakt os på følgende mail: info@kastrupstrandpark.dk

Skriv til os