Selskabslokaler & selskaber

Selskabslokaler med smuk udsigt

Selskabslokaler med unik udsigt, som er det oplagte valg til jeres næste arrangement. Vores ekstraordinære selskabslokaler i København tilbyder den perfekte atmosfære. Beliggende i det naturskønne Kastrup Havn område på Amager, byder vores restaurant på en oase af muligheder, kun en kort køretur fra Københavns centrum.

Festlokaler med meget plads

Vores rummelige selskabslokaler på første sal har plads til op til 185 gæster og giver den ultimative kulisse til jeres næste fest eller arrangement. Gennem vores imponerende panoramavinduer kan I nyde en betagende udsigt over Øresund. På klare dage strækker udsynet sig helt til Sverige.

Lokalerne er også velegnede til fester og større arrangementer. Leder du efter et festlokale i København, er Kastrup Strandpark derfor også en perfekt mulighed for dig. 

Fleksibilitet til dit selskab

Lokalet kan nemt opdeles i tre separate sektioner, hver med plads til op til 65 personer, takket være vores to lydisolerede skillevægge. Dette giver mulighed for både intime sammenskudsgilder og større festlige begivenheder. Med egne toiletter, adgang til en separat selskabsindgang og elevator tilgang for gangbesværede gæster, er jeres komfort i fokus. En rummelig terrasse er også tilgængelig, så I kan nyde udendørsområdet sammen med jeres fest. Hos Kastrup Strandpark kan vi tilbyde en hel unik fleksbilitet til dine selskaber. 

Velegnet til professionelle møder og konferencer 

Vores selskabslokaler er ikke kun velegnede til fester, men også ideelle til større møder og konferencer. Vi tilbyder AV-udstyr inklusive projektor og lærred for at understøtte jeres præsentationer og arrangementer.

Udsigt fra selskabslokaler i København
Selskabslokaler Amager

Selskabslokaler i København

Vores unikke selskabslokaler i København er kendetegnet ved dets maritime omgivelser og den smukke udsigt over Kastrup Havn. Selve restauranten har et hyggeligt et stilrent udtryk, der skaber de perfekte omgivelser til ethvert arrangement. Lad Restaurant Kastrup Strandpark sætte rammerne for dit næste arrangement med overdådig med, fantastiske rammer og en bedårende udsigt. 

Nyd omgivelserne i vores selskabslokaler i København, og få samtidig en skøn madoplevelse. Vi byder på lækre retter, som vi er sikre på passer perfekt til dit selskab, og som vil falde i dine gæsters smag. 

Festlokaler københavn - perfekt til ethvert selskab

I vores festlokaler nær København kan vi holde alle former for arrangementer, uanset om du konferencer, barnedåb, konfirmationer, bryllupper eller noget helt femte. Vores selskabslokaler er velegnet til ethvert arrangement, uanset om du bor i København eller andre steder på Sjælland. Vores store lokaler kan danne flotte rammer til arrangementer af de fleste størrelser. Vi lægger vægt på at levere en unik oplevelse, hvor du kan vælge den pakkeløsninger, som du mener passer bedst til dit selskab. 

Vil du undersøge muligheden for at afholde dit næste arrangement i flotte selskabslokaler nær København hos Restaurant Kastrup Strandpark på Amager? Så kontakt os gerne hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om arrangementet og de praktiske detaljer.

 

Selskabspakker 2023

Restaurant Kastrup Strandpark tilbyder en række delikate selskabspakker i vores selskabslokaler på Amager.
Kontakt vores Restaurantchef Jeanett Svaneberg via mail: info@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab.

festlokaler restaurant kastrup strandpark

Brunch arrangement

Vi afholder brunch arrangement, som afholdes i 4 timer, hvor der er alt lige fra røræg med bacon til ymer med drys.

selskabslokaler hos Restaurant Kastrup Strandpark

4-timers arrangement

Vi har både 4-timers brunch arrangement og frokost arrangement, hvis I skal holde et arrangement på 4 timer.

Selskabslokaler til arrangementer hos Kastrup Strandpark

5-timers arrangement

Skal du holde et arrangement på ca. 5 timer, så kan vi hos Restaurant Kastrup Strandpark holde det for dig.

Udsigt fra Restaurant Kastrup Strandpark 2

7-timers arrangement

Skal du holde et lidt større arrangement på omkring 7 timer, så har vi en selskabspakke der passer det dette.

Flotte bryllupslokaler Restaurant Kastrup Strandpark

8-timers arrangement

Er det den helt store fest du skal holde, så kan du holde en 8-timers alm. arrangement eller vælge gourmet arrangementet.

Skræddersyede arrangementer

Hos Restaurant Kastrup Strandpark kan vi skræddersy alle former for arrangementer lige efter jeres smag. Vi kan afholde arrangementer i vores selskabslokaler på Amager, hvad enten det drejer sig om:

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller en forespørgsel som er vedrørende restauranten, selskaber, events eller konferencer i vores store selskabslokaler, så kontakt os endeligt via kontaktformularen.

Vi bestræber efter at besvare på din henvendelse inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende faktura, leverandøraftaler eller administration generel, så kontakt os på følgende mail: info@kastrupstrandpark.dk

Skriv til os