Firma arrangementer
& konferencer

Professionalisme og kvalitet i højsædet

Arranger jeres næste firmaarrangement eller konference nær København. Vi tilbyder de bedste rammer, og restauranten har beliggenhed tæt ved Københavns Lufthavn og kun 15 minutter fra centrum.

Hos Restaurant Kastrup Strandpark sætter vi rammerne for jeres næste firmaarrangement eller konference. Vores konferencelokaler i København er perfekte til konferencer, møder, firmafester og meget andet. 

Professionalisme og kvaliter er altid i højsædet, når du vælger Kastrup Strandpark til din næste konference i København. I vores store selskabs- og konferencelokaler med panoramaudsigt ud over Øresund, Den Blå Planet og Øresundsbroen, kan vi tilbyde de bedste rammer til jeres næste firmaarrangement.

Konference i københavn

Vi har de ideelle lokaler, når du skal holde en konference i København eller omegn. I vores selskabslokaler kan vi tage imod op til 225 spisende gæster kan deles op i 1, 2 eller 3 separate lokaler, adskilt af lydisolerede skillevægge med plads til op mod 70 spisende gæster i hvert lokale. Vores lokaler er derfor enormt velegnet til både små som store dagsmøder, seminarer, workshops eller konferencer, hvor man kan adskille bespisning og arbejde i hvert sit lokale. Hvis du skal afholde konference, har vi derfor de perfekte konferencelokaler nær København.

Vi tilbyder derfor adskillige muligheder, hvis du skal holde møde eller konference nær København. Vi er en restaurant, som ligger kort tids kørsel fra København. Vores lokaler er idylliske og har en unik udsigt ud over Kastrup Havn.

Alle vores konferencelokaler har tilhørende trådløs audio, samt hurtigt trådløst netværk, ligesom der kan tilbydes AV-udstyr i form af projektor, lærred, whiteboard og flip over.

Store, flotte selskabslokaler ved København

Hvad kan vi tilbyde?

Til dit næste firmaarrangement eller konference nær København kan vi tilbyde en skræddersyet løsning. Vores professionelle team og erfarne eventkoordinator sørger for at alle jeres ønsker og behov efterleves til punkt og prikke, ligesom vores dygtige kokke sørger for at den gastronomiske del er i top. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os sammen strikke jeres næste firmaarrangement sammen, lige præcis som I ønsker det. Vi tilbyder derfor en helstøbt oplevelse til din konference ved København.

Mødepakker

Halvdags mødepakke

Op til 4 timer

Kaffe/te -Frugt – Isvand
Morgenmad eller frokost
formiddag / Eftermiddagskage

Pris pr. person: 455,- eks. moms

*Ved booking under 10 personer tilføres lokaleleje fra. 2500,-

* Grupper under 20 personer vil få tallerken/fadserveringer på bordene

Alle pakker er inkl. standardopdækning/opstilling, samt fri afbenyttelse af husets Wifi og AV- udstyr (projektor, lærred og whiteboard). Ønskes AV-udstyret benyttet, skal det meddeles på forhånd, så vi kan sætte op til det. Alle priser er eks. moms.

Heldags mødepakke

Op til 8 timer

Kaffe / te – Frugt – Isvand
Morgenmad inkl. Juice
Frokost
Eftermiddagskage

Pris per person: 595,- ekskl. moms

*Ved booking under 10 personer tilføres lokaleleje fra. 2500,-

* Grupper under 20 personer vil få tallerken/fadserveringer på bordene

Alle pakker er inkl. standardopdækning/opstilling, samt fri afbenyttelse af husets Wifi og AV- udstyr (projektor, lærred og whiteboard). Ønskes AV-udstyret benyttet, skal det meddeles på forhånd, så vi kan sætte op til det. Alle priser er eks. moms.

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller en forespørgsel som er vedrørende restauranten, selskaber, events eller konferencer i vores store selskabslokaler, så kontakt os endeligt via kontaktformularen.

Vi bestræber efter at besvare på din henvendelse inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende faktura, leverandøraftaler eller administration generel, så kontakt os på følgende mail: info@kastrupstrandpark.dk

Skriv til os