Nytårscatering 2024
Afhentning d. 31/12 mellem kl. 11 - 13
4-RETTERS NYTÅRSMENU
inkl. hjemmebagt brød og smør
KUN 455,-
Jomfruhummer Bisque
Hummer haler i æg royal
Laksetatar
Avocado – Soya – Sesam – Ingefær
Bøf af Kalvemørbrad
Svampe & Kålterrin – karamelliserede Perleløg – Pommes Anna – Pebersauce
Gateau Marcel
Passionsfrugt Mouse – Råmarinerede Skovbær – Citrus Tuille
BESTILLINGSFRIST DEN 28. DECEMBER
*Vi forbeholder os retten til at lukke for bestillinger, hvis maks antal af solgte menuer, opnåes før den 28. December
Bestilling via mail på: info@kastrupstrandpark.dk eller på telefon: 32 51 74 75
Ved afhentning medfølger en grundig vejledning til fremgangsmåde af tilberedning og forslag til anretning
Kastrup Strandpark 1 – 2770, Kastrup – www.kastrupstrandpark.dk – facebook.com/kastrupstrandpark
NYTÅRSMENUEN 2024
VEJLEDNING TIL FREMGANGSMÅDE OG FORSLAG TIL ANRETNING
Det er vigtigt at pointere at følgende vejledning KUN er vejledende, da ingen ovne er ens. Vi opfordrer derfor til, at man selv mærker efter og er opmærksom på diverse varme- og stegetider, således at I opnår det ønskede resultat ud fra jeres specifikke ønske.
Det samme gælder vores forslag til anretningerne af de forskellige retter. Så længe maden er ordentligt tilberedt, betyder selve anretningen mindre. I skal selvfølgelig være meget velkomne til selv at lege og være kreative med de forskellige anretninger ☺
God fornøjelse og velbekomme!
Forberedelse og gode råd:
Først og fremmest er det vigtigt, at hygiejnen er på plads og råvarerne bliver opbevaret korrekt.
Tag gerne de forskellige råvarer ud løbende, så det ikke er køleskabskoldt ved servering og opvarmning. Særligt Kalvemørbraden anbefaler vi har stuetemperatur ved opvarmning og anretning for at opnå det bedste resultat.
Vær opmærksom på at diverse stegetider er baseret på en forvarmet ovn på 170 grader varmluft!
Vi anbefaler at brødet lunes til forretten så tænd for ovnen i god tid.
Læs gerne hele vejledningen igennem inden start og dan jer et overordnet overblik, så I undgår alt for lang ventetid mellem retterne.
Tjek op på tjeklisten så I sikrer jer at få alle råvarer med til hver ret.
Tjekliste:
Forretten: Grøn
Jomfruhummerbisque
Jomfruhummer haler i æg royal
Brød og smør
Mellemretten: GUL
Laksetatar
Ingefær
Urter
Hovedretten: RØD
mørbrad
Pommes Anna
Svampe & Kålterrin
Perleløg
Peber sauce
Desserten: BLÅ
Gateau Marcell
Passionsfrugtmousse
Råmarinerede SkovbærBær
Citrus Tuille
Fremgangsmåde og anretningsforslag
Forret: Jomfruhummer Bisque – Hummerhaler i æg royal
Suppen opvarmes i en gryde på mellemhøj varme til den småkoger.
Æg Royal Skal være stuetemperatur ( Skal ikke varmes )
(Tag allerede nu bøfferne til hovedretten ud af køleskabet, så de opnår stuetemperatur når de steges)
Anretningsforslag:
Placér Ær royal i midten af tallerken
Hæld Suppen henover
Mellemret :Laksetatar – Avocado – Soya – Sesam – Ingefær
Laksetatar Tages ud lidt før servering
Anretningsforslag:
Lav Quenelle af tatar, eller sæt den i en cylinderform på tallerken
Sæt ingefær ovenpå
Pyntes af med urter
Hovedret: Bøf af Kalvemørbrad Svampe & Kålterrin – karamelliserede Perleløg – Pommes Anna – Pebersauce
Mørbraden krydres med salt og peber og steges i den forvarmede ovn i ca. 12-14 minutter til den opnår en kernetemperatur på 52 – 54 grader – for medium stegt. Vær opmærksom på at bøfferne kan have forskellig tykkelse og derfor kan stegetiden variere en smule.
(Ønskes bøffen stegt rød, anbefaler vi en stegetid på ca. 10 minutter med en kernetemperatur på 48 – 50 grader).
Pommes Anna opvarmes i den forvarmede ovn i ca. 10 minutter.
Saucen opvarmes i en gryde til den koger.
Når mørbraden er stegt færdig, tages den ud af ovnen til en hviletid på ca. 5 minutter (Tjek efter om bøfferne er stegt færdig efter jeres ønsker)
Svampe & Kål terrin skal i ovnen i 5 min
Perleløg varmes på komfuret
Anretningsforslag:
Svampe & Kål terrin lægges kl. 3 på tallerken
Mørbrad placeres oven på terrin
Pommes Anna placeres kl. 9
Perleløg drysses ud over
Hæld Sauce forsigtigt ud over bøffen
Dessert: Gateau Marcell – Passionsfrugt Mousse – Råmarinerede Skovbær – Citrus Tuille
Anretningsforslag:
Placér chokoladekagen i midten
Kom lidt råmarinerede bær e ovenpå kagen,
Lav en Quenelle af Passionsfrugt Mousse ( Brug en varm ske)
Citrus Tuille på toppen