Nytårscatering 2024

Afhentning d. 31/12 mellem kl. 11 - 13



4-RETTERS NYTÅRSMENU
inkl. hjemmebagt brød og smør
 

KUN 455,-

Jomfruhummer Bisque
Hummer haler i æg royal

Laksetatar
Avocado – Soya – Sesam – Ingefær

Bøf af Kalvemørbrad
Svampe & Kålterrin – karamelliserede  Perleløg – Pommes Anna – Pebersauce

Gateau Marcel 
Passionsfrugt Mouse – Råmarinerede Skovbær – Citrus Tuille 

 

BESTILLINGSFRIST DEN 28. DECEMBER

*Vi forbeholder os retten til at lukke for bestillinger, hvis maks antal af solgte menuer, opnåes før den 28. December

Bestilling via mail på: info@kastrupstrandpark.dk eller på telefon: 32 51 74 75

Ved afhentning medfølger en grundig vejledning til fremgangsmåde af tilberedning og forslag til anretning

Kastrup Strandpark 1 – 2770, Kastrup – www.kastrupstrandpark.dk – facebook.com/kastrupstrandpark

NYTÅRSMENUEN 2024

VEJLEDNING TIL FREMGANGSMÅDE OG FORSLAG TIL ANRETNING


Det er vigtigt at pointere at følgende vejledning KUN er vejledende, da ingen ovne er ens. Vi opfordrer derfor til, at man selv mærker efter og er opmærksom på diverse varme- og stegetider, således at I opnår det ønskede resultat ud fra jeres specifikke ønske. 


Det samme gælder vores forslag til anretningerne af de forskellige retter. Så længe maden er ordentligt tilberedt, betyder selve anretningen mindre. I skal selvfølgelig være meget velkomne til selv at lege og være kreative med de forskellige anretninger ☺ 

God fornøjelse og velbekomme!


Forberedelse og gode råd:

  1. Først og fremmest er det vigtigt, at hygiejnen er på plads og råvarerne bliver opbevaret korrekt.


  1. Tag gerne de forskellige råvarer ud løbende, så det ikke er køleskabskoldt ved servering og opvarmning. Særligt Kalvemørbraden  anbefaler vi har stuetemperatur ved opvarmning og anretning for at opnå det bedste resultat.


  1. Vær opmærksom på at diverse stegetider er baseret på en forvarmet ovn på 170 grader varmluft!
    Vi anbefaler at brødet lunes til forretten så tænd for ovnen i god tid. 


  1. Læs gerne hele vejledningen igennem inden start og dan jer et overordnet overblik, så I undgår alt for lang ventetid mellem retterne.


  1. Tjek op på tjeklisten så I sikrer jer at få alle råvarer med til hver ret.


Tjekliste:



  1. Forretten: Grøn

  • Jomfruhummerbisque

  • Jomfruhummer haler i æg royal

  • Brød og smør


Mellemretten: GUL

  • Laksetatar

  • Ingefær

  • Urter


Hovedretten:  RØD

  • mørbrad 

  • Pommes Anna

  • Svampe & Kålterrin

  • Perleløg

  • Peber sauce


Desserten: BLÅ

  • Gateau Marcell

  • Passionsfrugtmousse 

  • Råmarinerede SkovbærBær

  • Citrus Tuille



Fremgangsmåde og anretningsforslag


Forret: Jomfruhummer Bisque – Hummerhaler i æg royal

  1. Suppen opvarmes i en gryde på mellemhøj varme til den småkoger.

  2. Æg Royal Skal være stuetemperatur ( Skal ikke varmes )

  3. (Tag allerede nu bøfferne til hovedretten ud af køleskabet, så de opnår stuetemperatur når de steges)


Anretningsforslag:

  1. Placér Ær royal i midten af tallerken

  2. Hæld Suppen henover



Mellemret :Laksetatar – Avocado – Soya – Sesam – Ingefær

  1. Laksetatar Tages ud lidt før servering


Anretningsforslag:

  1. Lav Quenelle af tatar, eller sæt den i en cylinderform på tallerken 

  2. Sæt ingefær ovenpå

  3. Pyntes af med urter


Hovedret: Bøf af Kalvemørbrad Svampe & Kålterrin – karamelliserede  Perleløg – Pommes Anna – Pebersauce

  1. Mørbraden krydres med salt og peber og steges  i den forvarmede ovn i ca. 12-14 minutter til den opnår en kernetemperatur på 52 – 54 grader – for medium stegt. Vær opmærksom på at bøfferne kan have forskellig tykkelse og derfor kan stegetiden variere en smule.

(Ønskes bøffen stegt rød, anbefaler vi en stegetid på ca. 10 minutter med en kernetemperatur på 48 – 50 grader). 

  1. Pommes Anna opvarmes i den forvarmede ovn i ca. 10 minutter.

  2. Saucen opvarmes i en gryde til den koger. 

  3. Når mørbraden er stegt færdig, tages den ud af ovnen til en hviletid på ca. 5 minutter (Tjek efter om bøfferne er stegt færdig efter jeres ønsker)

  4. Svampe & Kål terrin skal i ovnen i 5 min

  5. Perleløg varmes på komfuret


Anretningsforslag:

  1. Svampe & Kål terrin lægges kl. 3 på tallerken

  2. Mørbrad placeres oven på terrin

  3. Pommes Anna placeres kl. 9

  4. Perleløg drysses ud over

  5. Hæld Sauce forsigtigt ud over bøffen



Dessert: Gateau Marcell – Passionsfrugt Mousse – Råmarinerede Skovbær – Citrus Tuille


Anretningsforslag:

  1. Placér chokoladekagen i midten

  2. Kom lidt råmarinerede  bær e ovenpå kagen,

  3. Lav en Quenelle af Passionsfrugt Mousse ( Brug en varm ske)

  4. Citrus Tuille på toppen

 

 

 



Julearrangement hos Kastrup Strandpark

Book dit næste julearrangement hos Kastrup Strandpark! Book lige her!