Om Kastrup Strandpark

Nogle få ord om os

Vi er et ungt dynamisk team med mange års erfaring inden for restaurationsbranchen både som kokke og restauratører. Derfor har vi også en klar filosofi og et brændende ønske om, at nå vores mål og leve op til vores høje ambitioner.

Vi har en forståelse og respekt for, at dette kun nås ved, at bevare og opretholde et stort fokus på kvalitet i såvel mad og råvarer, som den service vi yder vores gæster.

Beliggende tæt på KBH centrum, kun 200 meter fra Den Blå Planet og ca. 5 minutters gå-gang fra metroen (Kastrup) finder i denne perle af en havnerestaurant. Med vores store udendørs terrasse med plads til op mod 200 spisende gæster er der rig mulighed for at nyde et dejligt måltid mad på første paket til havnen.

Tillader vejret ikke dette, er der også godt med plads i vores lyse restaurant med plads til op mod 90 personer.

restaurant kastrup havn

Selskabs- og mødelokaler

I vores store og åbne selskabslokale på 1. sal med plads til op mod 185 personer har I byens flotteste rammer for jeres fest. Med vores 3 store panoramavinduer er der direkte udkig til Øresund, hvor man på en god dag kan se til Sverige. Lokalet er udstyret med 2 lydisolerede skillevægge, og kan derfor sagtens opdeles i 3 mødelokaler med plads til 65 personer i hver.

Selskabslokalerne har egne toiletter, egen selskabsindgang og en elevator fra restauranten til de gangbesværede. Derudover er der også en stor separat terrasse tilknyttet selskabslokalet.

Vores selskabslokaler er også velegnet til større møder, kurser og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projektor og lærred.

En god bid mad

Med udgangspunkt i de gode nordiske råvarer går vi altid til enhver opgave – stor som lille – med en ærekær ambition om at yde vores absolut bedste. Derfor kan vi altid stå inde for det produkt, der bliver leveret og kun på denne måde, sikrer vi en høj kvalitet, som både kan ses og smages.

At god mad skal laves fra bunden, er ingen hemmelighed. Heller ikke for os. Alligevel er vi også bevidste om, at god mad indebærer, at flere komponenter går op i en højere enhed.

I vores lille madunivers gør vi derfor en dyd ud af at sammensætte menuer, der er bestemt af årstidens råvarer, forarbejdet på bedst mulige måde og sammensat med den største omtanke, så hver enkelt komponent har sin helt egen betydning i hver enkelt ret. Kun med denne omtanke mener vi, at vi kan levere det bedst mulige produkt til prisen.

En god bid mad

Beliggende kun 200 meter fra Den Blå Planet og ca. 5 minutters gå-gang fra metroen (Kastrup) finder i denne “lille” perle af en havnerestaurant.

Med vores store udendørs terrasse med plads til op mod 200 spisende gæster er der rig mulighed for at nyde et dejligt måltid mad på første parket til havnen. Tillader vejret ikke dette, er der også godt med plads i vores lyse restaurant med plads til op mod 90 personer.

Parkering er gratis.

Mad fra Kastrup Strandpark