A La Carte Restaurant

Idylliske omgivelser

Restaurant Kastrup Strandpark ligger i den idylliske Kastrup Havn i første parket til vandet og bådende, hvor der kun er 5 minutters kørsel fra København til lufthavnen. Restauranten drives af et dynamisk og ungt team, der har et stort fokus på god mad og smilende betjening.

Vi har plads til op mod 70 spisende gæster indendørs samt ca. 200 gæster ude på den store åbne terrasse. Derudover har vi også tre tilhørende selskabslokaler på 1. salen med plads til op mod 200 spisende gæster i alt.

Restaurant Kastrup Strandpark er en helårsrestaurant med åbent 12 måneder om året, og vi gør en dyd ud af at blive det ideelle spisested på Amager og i København. 

Lokaler med hyggelige omgivelser Kastrup Strandpark
selskabslokaler hos Restaurant Kastrup Strandpark

Brunch

Brunchbuffer er fremover kun muligt efter aftale, og ved større selskaber. Vi har stadig vores brunchbuffet til selskaber i selskabslokalerne.

Mad fra Kastrup Strandpark

Frokost

Hos Restaurant Kastrup Strandpark har vi både alm. frokostretter til enhver smag, hvor du kan vælge mellem flere retter samt dessert.

kastrup-strandpark-3

Aften

Vi har lækre og smagfyldte retter til aftenmenuen, hvor der både er forretter, hovedretter og dessert du kan vælge imellem.

Bryllupslokaler København

Børnemenu

Du kan sagtens tage børnene med på Restaurant Kastrup Strandpark, da vi også har nogle dejlige retter at vælge imellem til børnene.

Selskabs- og mødelokaler

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler tæt på Københavns Lufthavn og kun 15 minutters fra centrum.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres arrangement.

Vores selskabslokaler beliggende tæt på København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projekter og lærred.