Hos Restaurant Kastrup Strandpark har vi forskellige menuer, som passer til et hvert arrangement du vil holde.
Ellers er der mulighed for, at vi kan skræddersy menuen sammen med dig. Kontakt vores restaurantcheff Jeanett på: info@kastrupstrandpark.dk og hør nærmere.
Klik på en af vores nedenstående arrangementer, for at se menuen hertil.
(Lokalleje u/ 30 fuldt betalende pers. kr. 2.500,- // V. under 20 personer bookes bord i restauranten)
3 stk. ass. snitter og kringle inkl. kaffe/te og isvand
Tilkøb:
Fri øl/vin/vand: 165,- pr. person (Gælder kun ved dette arrangement)
Pris pr. person: 335,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Pris pr. person: 365,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Pris pr. person: 385,-
(Børn under12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Ønskes forret/dessert serveret ved bordet tillægges 25,- pr. ret
Avocado creme – syltet fennikel – saltet agurk – rygeost
Syltede svampe – trøffel mayo – Vesterhavsost
Lynstegt kammusling – æble – estragon
Selleri creme – jordskokke chips – smør ristede svampe
Gulerods Purè – Pommes Anna – Portvins Glace – Sæsonens grøntsager
(+45,- pr. pers.)
Græskar Purè – Pommes Anna – Pebersauce – Svampe & Spidskål
Ratatouille – ristede kartofler – Lamme glace
Sauce Nage – pommes duchesse – pocherede haricots verts
Solbærsorbet – rå marinerede bær – Havrecrumble – Karamel
Rabarber sorbet – Bær
Hvid chokolade – Calvados mousse – æblekompot – æble sorbet
Créme Chantilly – Rabarberkompot – jordbær sorbet
2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-
NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød
Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød
Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør
Ristede Hotdogs
Klassisk garniture
Avocado creme – syltet fennikel – saltet agurk – rygeost
Agurk – ærtepuré – citrusvinaigrette – frissésalat
Syltede svampe – Vesterhavsost – pinjekerner – trøffelmayo
Rygeost creme – citronemulsion – hasselnødder – urter
Mango – avocado salsa – hjertesalat
Springroll med ande confit – æble – sur/sød sauce
Urtemayo – citron – dild
Brioche – figenkompot – pistaciekerner
Gulerods Purè – Pommes Anna – Portvins Glace – Sæsonens grøntsager
(+45,- pr. pers.)
Græskar Purè – Pommes Anna – Pebersauce – Svampe & Spidskål
Ratatouille – ristede kartofler – Selleripuré – Lamme glace
Ristede Svampe – Pommes Anna – Cherry Tomat – Hønsefumé
Sauté af Porre og Spinat – Knust kartoffel – Hummersauce
Grillet brød – Figenmarmelade
Limecreme
Solbærsorbet – rå marinerede bær – Havrecrumble – Karamel
Rabarber sorbet – Bær – Crumble – Karamel
Kokosis – Hvid Chokolade Mousse – Ristet Kokos – Bær Coulis
Basilikumsis – Dulle De Leche – Tuille
2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-
NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød
Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød
Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør
Ristede Hotdogs
Klassisk garniture
Forret:
½ Hummer med Aioli
Eller
Ceviche af Kammusling
Mellemret:
Hvidvinsdampet Pighvar med Æble-Beurre Blanc
Eller
Bagt Jomfruhummer med Græskarpuré og spicy Græskarkerne
Hovedret:
Dansk kalvemørbrad med årstidens grønt, små stegte kartofler og Karl-Johan creme
Eller
Lammekrone med årstidens grønt, små stegte kartofler og Rosmarinsauce
Predessert
Brie de Meaux med Fignekompot
Eller
Havtornsorbet med Limecreme og Crumble
Desserttallerken:
Gateau Marcel med Karamel, mini-Cremé Brulée, Pocheret Pære og Rabarbersorbet
Kaffe/te
Pris pr. person: 685,-
Tilpasset vinmenu: (4 glas) 300,-
Klassisk garniture:
Safranmayo, Dildmayo, Rød Dressing, Vinaigrette, Brød og Smør
Pris pr. person: 845,-
Børn under 12 år 495,-
(Prisen inkluderer vand m/u bobler ad libitum)
Også muligt at bestille som helaftensarrangement til 1995,- pr. person
Køkkenet lukket alle dage kl. 21.00
Søndag kl. 20.30