Selskabsmenuer

Selskabsmenuer til et hvert arrangement

Hos Restaurant Kastrup Strandpark har vi forskellige menuer, som passer til et hvert arrangement du vil holde.
Ellers er der mulighed for, at vi kan skræddersy menuen sammen med dig. Kontakt vores restaurantcheff Jeanett på: info@kastrupstrandpark.dk og hør nærmere.

Klik på en af vores nedenstående arrangementer, for at se menuen hertil.

restaurant kastrup havn

Bisættelsespakke 2023

3-timers arrangement: 289,- pr. person

(Lokalleje u/ 30 fuldt betalende pers. kr. 2.500,- // V. under 20 personer bookes bord i restauranten)

3 stk. ass. snitter og kringle inkl. kaffe/te og isvand

Tilkøb:
Fri øl/vin/vand: 165,- pr. person (Gælder kun ved dette arrangement)

Brunchbuffet

4-timers arrangement: 289,- pr. person
  • Røræg med Bacon
  • Små stegte krydderpølser
  • Pulled Pork
  •  Stegte Sesam Kartofler
  • Røget skinke
  • Chorizo
  • God dansk rullepølse
  • Varmrøget laks med Urtedressing
  • Danbo ost
  • Bondebrie
  • Tallegio
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Marmelader
  • Frugt fad
  • Yoghurt med musli
  • Croissanter
  • Kanelsnegle
  • Dagens hjemmebagte kage
  • Brød og smør
  • Kaffe/the/juice

Pris pr. Person: 289,-

Børn under 12 år 1⁄2 pris – 0-3 år gratis

Ønskes fri øl/vin/vand: 165,- pr. person

    Lokaleleje 2500,-
    ved  u/ 30 fuldt betalende pers. er lokalelejen kr. 3500,-
     NB: Minimum 20 personer

Traditionel dansk frokostbuffet

Kun til selskaber på min. 30 pers.
  • 2 slags sild med løg og kapers
  • Æg med rejer og mayonnaise
  • Paneret Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Gravad laks med rævesauce
  • Hjemmelavet hønsesalat og tomat
  • Frisk råkostsalat
  • Sprød grøn salat med mormordressing
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Frikadeller med agurkesalat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ass. oste med tilbehør
  • Frugtsalat
  • Hjemmebag i form af rugbrød og lystbrød

Pris pr. person: 335,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)

STRANDPARKENS FROKOSTBUFFET

Kun til selskaber på min. 30. pers.
  • Koldrøget laks med røræg & Purløg
  • Lynstegt tun vendt med sennep og urter hertil langtidsbagte daddeltomater
  • Cremet skaldyrssalat med agurk, citron og dild
  • Andelevermousse tilsmagt portvin
  • Syltet svinemørbrad med mangoslaw
  • Kikærtesalat med syltede rødløg og spinat
  • Sprød grøn salat med cæsardressing og crouton
  • Pluk af kalveskank ala esterhazy
  • Marineret svinekam med sprøde eddike-svær, ristet kål og kerner
  • Koldhævet hjemmebagt brød, rugbrød og smør
  • Vanilje-panna cotta med passionsgele

Pris pr. person: 365,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)

Selskabsbuffet

Kun til selskaber på min. 30 pers.
  • Bagt laks m. avokadocreme, agurk og syltet fennikel
  • Bagt blomkål samt spidskål m. ristede græskarkerner og mandler
  • Stegt Supreme kylling m. timian og honning
  • Grillet og langtidsbagt kalv
  • Vitello tonnato m. tun og kapersdressing
  • Ratatouille
  • Ovnbagte kartofler
  • Svampesauce & Rødvinssauce
  • Perlebygotto m. tomat og mascarpone
  • Hjertesalat m. cæcardressing & croutons
  • Bagt focaccia brød
  • Citronfromage m. lakridscreme & havrecrumble
  • Mandelkage m. vaniljecreme

Pris pr. person: 385,-
(Børn under12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Ønskes forret/dessert serveret ved bordet tillægges 25,- pr. ret

Selskabsmenu - Efterår/Vinter

Forretter
  • Semibagt Laks

    Avocado creme – syltet fennikel – saltet agurk – rygeost

  • Gravad okse carpaccio

    Syltede svampe – trøffel mayo – Vesterhavsost

  • Jordskokke suppe

    Lynstegt kammusling – æble – estragon

  • Terrin af vildt

    Selleri creme – jordskokke chips – smør ristede svampe

Hovedretter
  • Grillet og langtidsstegt kalv

    Gulerods Purè – Pommes Anna – Portvins Glace – Sæsonens grøntsager

  • Helstegt oksemørbrad

    (+45,- pr. pers.)
    Græskar Purè – Pommes Anna – Pebersauce – Svampe & Spidskål

  • Langtids Bagt lammekrone marineret i rosmarin & citron

    Ratatouille – ristede kartofler – Lamme glace

  • Bagt helleflynder

    Sauce Nage – pommes duchesse – pocherede haricots verts

Desserter
  • Chokolade på nøddebund

    Solbærsorbet – rå marinerede bær – Havrecrumble – Karamel

  • Lakrids Créme brûlée

    Rabarber sorbet – Bær

  • Strandparkens æble dessert

    Hvid chokolade – Calvados mousse – æblekompot – æble sorbet

  • Blød marcipankage

    Créme Chantilly – Rabarberkompot – jordbær sorbet

2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-

NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød

Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød

Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør

Ristede Hotdogs
Klassisk garniture

Selskabsmenu - Forår/sommer

Forretter
  • Semibagt Laks

    Avocado creme – syltet fennikel – saltet agurk – rygeost

  • Carpaccio på havtaske

    Agurk – ærtepuré – citrusvinaigrette – frissésalat

  • Okse Carpaccio

    Syltede svampe – Vesterhavsost – pinjekerner – trøffelmayo

  • Salat af øko gulerødder

    Rygeost creme – citronemulsion – hasselnødder – urter

Mellemretter
  • Panko kæmperejer

    Mango – avocado salsa – hjertesalat

  • Confit af and

    Springroll med ande confit – æble – sur/sød sauce

  • Bagt Jomfruhummer

    Urtemayo – citron – dild

  • Andelever Mousse

    Brioche – figenkompot – pistaciekerner

Hovedretter
  • Grillet og langtidsstegt kalv

    Gulerods Purè – Pommes Anna – Portvins Glace – Sæsonens grøntsager

  • Helstegt oksemørbrad

    (+45,- pr. pers.)
    Græskar Purè – Pommes Anna – Pebersauce – Svampe & Spidskål

  • Grillet Lammeculotte

    Ratatouille – ristede kartofler – Selleripuré – Lamme glace

  • Svampe & Trøffel Farseret Perlehøne

    Ristede Svampe – Pommes Anna – Cherry Tomat – Hønsefumé

  • Bagt Rødtungefilet

    Sauté af Porre og Spinat – Knust kartoffel – Hummersauce

Pre dessert
  • Brie De Meaux

    Grillet brød – Figenmarmelade

  • Havtorn Granité

    Limecreme

Desserter
  • Chokolade på nøddebund

    Solbærsorbet – rå marinerede bær – Havrecrumble – Karamel

  • Créme brûlée

    Rabarber sorbet – Bær – Crumble – Karamel

  • Pocheret Ananas

    Kokosis – Hvid Chokolade Mousse – Ristet Kokos – Bær Coulis

  • Sæsonens Blandede Bær

    Basilikumsis – Dulle De Leche – Tuille

2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-

NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød

Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød

Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør

Ristede Hotdogs
Klassisk garniture

Gourmetmenu

Forret:
GRILLET JOMFRUHUMMER
Hummer bisque – Selleri / Fennikel Salat

Mellemret:

TUN TATAR
Agurk – Avocado – Ingefær – Sesam Tang

Hovedret:

Dansk kalvemørbrad
Årstidens grønt – Pommes Anna  – Karl-Johan creme

Predessert
Manchego
Trøffel / Honning – Grillet brød

Desserttallerken:
Gateau Marcel –  Karamel – Lakrids Cremé Brulée – Pocheret Ananas –
 Solbær sorbet

Kaffe/te

Pris pr. person: 685,-
Tilpasset vinmenu: (4 glas) 300,-

Skaldyrsbuffet

  • Østers
  • Taskekrabbeklør
  • Pil-Selv Rejer
  • Jomfruhummer
  • Hummer
  • Muslinger
  • Havsnegle
  • Blæksprutte
  • Skaldyrssalat
  • Tangsalat
  • Fyldig Grøn Salat

Klassisk garniture:
Safranmayo, Dildmayo, Rød Dressing, Vinaigrette, Brød og Smør

Pris pr. person: 845,-
Børn under 12 år 495,-
(Prisen inkluderer vand m/u bobler ad libitum)

Også muligt at bestille som helaftensarrangement til 1995,- pr. person