Bryllupslokaler

De perfekte bryllupslokaler

Restaurant Kastrup Strandpark har store, smukke selskabslokaler og en bedårende udsigt, som er perfekt til ethvert arrangement. Det gælder også bryllupper. Hvis du søger efter bryllupslokaler i København eller omegn, så er vi det perfekte sted for dig. Restauranten ligger kun en kort køretur fra København og tæt på lufthavnen og har derfor en praktisk beliggenhed. Den smukke begivenhed vil fejres i smukke rammer, og vi har plads til både den intime fejring og den helt store fest. 

Vores bryllupslokaler er flot indrettet og passer perfekt til den unikke begivenhed, som en bryllupsfejring er. Det er en dag, hvor alt skal gå op efter planen, og hvor der ikke er plads til fejl. Hos Kastrup Strandpark er alting klart, strømlinet og tilrettelagt. Vores erfarne personale kan håndtere alt fra borddækning til menuvalg, så I blot skal fokusere på at nyde fejringen. Men vi skræddersyer selvfølgelig løsningen i vores bryllupslokaler til jeres ønsker, så alt er efter jeres ønske. 

Vi bestræber os på at imødekomme krav og ønsker så godt som muligt, så arrangementet kan skræddersys efter jeres behov. Kontakt os endelig ved spørgsmål omkring, hvordan vi kan sætte rammerne for fejringen af jeres store dag.

Bryllupslokaler København
Lokaler med udsigt over havnen i Restaurant Kastrup Strandpark

Smukke lokaler og velsmagende mad

Hos Restaurant Kastrup Strandpark arbejder vi intensivt og målrettet for, at alt går op i en højere enhed, når du afholder dit selskab hos os. Det gælder ikke mindst maden. I vores bryllupslokaler på Amager nær København. kan du nyde et nøje sammensat buffet, som vi er sikre på, at både brudepar og gæster vil nyde. Vi har forskellige selskabspakker, så I på den måde kan skræddersy den store dag. Opdækningen i lokalerne er stilrent, romantisk og smukt. 

Mad, service, omgivelser og udsigt vil gå op i en højere enhed, når I benytter vores bryllupslokaler til jeres næste selskab. Du får nemlig en perfekt udsigt ud til den smukke Kastrup Havn, som er helt uimodståelig på en sommerdag, hvor solen skinner. Når du afholder dit bryllup i vores bryllupslokaler er der derfor lagt op til en storslået fest, som med garanti vil skabe den perfekte dag og fantastiske minder. 

Selskabs- og mødelokaler

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler tæt på Københavns Lufthavn og kun 15 minutters fra centrum.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres arrangement.

Vores selskabslokaler beliggende tæt på København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projekter og lærred.