Festlokaler københavn

Festlokaler ved københavn med udsigt

Er du på udkig efter det perfekte festlokale til enhver begivenhed, du måtte afholde? Vores store, åbne festlokaler i København har en udsigt, der gør det til det ideelle valg, hvad enten du skal afholde barnedåb, konfirmation, bryllup eller et andet selskab. Restauranten er beliggende på Amager i den smukke og ikoniske Kastrup Havn, hvor der fra restauranten er en bedårende udsigt over bådene og vandet. Vores festlokaler ved København er derfor den oplagte muligheder, hvis du leder efter et sted at holde fest i maritime omgivelser. 

Ud over den unikke atmosfære har vi også formidable madretter, som du og dit selskab kan nyde i vores festlokaler. Vi har adskillige pakkeløsninger, hvor der kan vælges en 3-retters menu eller selskabsbuffet med tilhørende drikkevarer. På den måde kan du selv skræddersy festen, når du holder dit arrangement i vores i festlokaler i Købehavn. Hos Restaurant Kastrup Strandpark forsøger vi altid at imødekomme dine ønsker og skræddersy løsningen bedst muligt.  

Udsigt fra selskabslokaler i København
Store, flotte selskabslokaler ved København

Hold din næste fest hos os

Et godt måltid skal nydes i et godt selskab, og lige præcis dét kan du gøre i vores festlokaler ved København. Vi tilbyder nemlig unikke rammer for større selskaber med bespisning. Omgivelser, udsigt, godt selskab og lækker mad går altid op i en højere enhed, når du afholder din fest hos os. Vi kan også tilbyde løsninger til firmaarrangementer. 

Hos Restaurant Kastrup Strandpark sørger vi for, at alt er klar og tilrettelagt til dit selskab. Du får derfor en totalløsning, hvor du blot skal nyde festen, mens vi sørger for mad, borddækning, lokalerne og meget mere. Du får altid professionel service, fantastisk mad, velvalgte vine og en god atmosfære, når du besøger os. 

Kontakt os allerede i dag, hvis du skal holde et selskab, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit selskab i vores festlokaler i København.

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller en forespørgsel som er vedrørende restauranten, selskaber, events eller konferencer i vores store selskabslokaler, så kontakt os endeligt via kontaktformularen.

Vi bestræber efter at besvare på din henvendelse inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende faktura, leverandøraftaler eller administration generel, så kontakt os på følgende mail: info@kastrupstrandpark.dk

Skriv til os