Hos Restaurant Kastrup Strandpark har vi forskellige menuer, som passer til et hvert arrangement du vil holde.
Ellers er der mulighed for, at vi kan skræddersy menuen sammen med dig. Kontakt vores restaurantcheff Jeanett på: info@kastrupstrandpark.dk og hør nærmere.
Klik på en af vores nedenstående arrangementer, for at se menuen hertil.
(Lokalleje u/ 30 fuldt betalende pers. kr. 2.500,- // V. under 20 personer bookes bord i restauranten)
3 stk. ass. snitter og kringle inkl. kaffe/te og isvand
Tilkøb:
Fri øl/vin/vand: 165,- pr. person (Gælder kun ved dette arrangement)
Pris pr. Person: 325,-
Børn under 12 år 1⁄2 pris – 0-3 år gratis
Ønskes fri øl/vin/vand: 195,- pr. person
Lokaleleje 2500,-
ved u/ 30 fuldt betalende pers. er lokalelejen kr. 3500,-
NB: Minimum 20 personer
Pris pr. person: 335,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Pris pr. person: 365,-
(Børn under 12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Pris pr. person: 385,-
(Børn under12 år ½ pris – 0-3 år gratis)
Ønskes forret/dessert serveret ved bordet tillægges 35,- pr. ret
Avocado creme – syltet fennikel – saltet agurk – rygeost
Syltede svampe – trøffel mayo – Vesterhavsost
Lynstegt kammusling – æble – estragon
Selleri creme – jordskokke chips – smør ristede svampe
Gulerods Purè – Pommes Anna – Portvins Glace – Sæsonens grøntsager
(+45,- pr. pers.)
Græskar Purè – Pommes Anna – Pebersauce – Svampe & Spidskål
Ratatouille – ristede kartofler – Lamme glace
Sauce Nage – pommes duchesse – pocherede haricots verts
Solbærsorbet – rå marinerede bær – Havrecrumble – Karamel
Rabarber sorbet – Bær
Hvid chokolade – Calvados mousse – æblekompot – æble sorbet
Créme Chantilly – Rabarberkompot – jordbær sorbet
2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-
NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød
Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød
Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør
Ristede Hotdogs
Klassisk garniture
Cognac flamberede jomfruhummer haler - Grønne æbletern - kørvelolie
Avocado - peberrods creme - agurk - urtesalat
Pinjekerner - Syltede svampe - trøffeæmayo
Syltede ø6 friske tomater - balsamico glaze - basilikum
Mango – avocado salsa – hjertesalat
Springroll med ande confit – æble – sur/sød sauce
Urtemayo – citron – dild
Brioche – figenkompot – pistaciekerner
Gulerodspuré - Pommes Anna - sæsonens grønt - rødvins sauce
(+45,- pr. pers.)
Gulerodspuré - Pommes Anna - Sæsonens grønt - karl Johsn sauce
Grillede forårsløg - kartoffel kroket - syrlig tomat - trøffel glaze
Selleri puré - svampe & tomat - pommes Anna - hønse glaze
Glaserede mini gulerødder - kartoffel kroket - champagne sauce
Grillet brød – Figenmarmelade
Limecreme
Karamel - bær - hindbær sorbet
Rabarber sorbet – Bær
Hvid chokolade mousse m. calvados - æblekompot - granny smith sorbet
Nøddekurv - vanilje & rabarber is - Karamel
2 Retter: 315,- / 3 Retter: 395,- / 4 Retter: 450,- / 5 Retter: 505,-
NATMAD 65,- PR. PERSON
Chilli Con Carne
Creme Fraiche – Ris – Brød
Kartoffel/porresuppe
Sprød Bacon – Kerner – Brød
Oste & Pølsebord
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør
Ristede Hotdogs
Klassisk garniture
Forret:
GRILLET JOMFRUHUMMER
Hummer bisque – Selleri / Fennikel Salat
Mellemret:
TUN TATAR
Agurk – Avocado – Ingefær – Sesam Tang
Hovedret:
Dansk kalvemørbrad
Årstidens grønt – Pommes Anna – Karl-Johan creme
Predessert
Manchego
Trøffel / Honning – Grillet brød
Desserttallerken:
Gateau Marcel – Karamel – Lakrids Cremé Brulée – Pocheret Ananas –
Solbær sorbet
Kaffe/te
Pris pr. person: 685,-
Tilpasset vinmenu: (4 glas) 300,-
Klassisk garniture:
Safranmayo, Dildmayo, Rød Dressing, Vinaigrette, Brød og Smør
Pris pr. person: 845,-
Børn under 12 år 495,-
(Prisen inkluderer vand m/u bobler ad libitum)
Også muligt at bestille som helaftensarrangement til 1995,- pr. person
NB: VI HOLDER LUKKET FRA 30.DECEMBER TOM. 30. JANUAR.’PÅ GENSYN 31. JANUAR KL. 12.OO‛