Restaurant i københavn

Smuk restaurant nær København

Tæt på København ligger Restaurant Kastrup Strandpark, hvor du kan nyde den forrygende madlavning og den betagende udsigt. I vores restaurant i København serverer vi et væld af lækre retter til frokost og aftensmad. Vi har alt fra fiskeretter til bøffer og meget andet. 

Vores restaurant i København er også perfekt til alle slags arrangementer, fester og konferencer. Hvis du gerne vil holde et bryllup eller en konfirmation i maritime og smukke omgivelser. I restauranten kan vi også afholde selskaber, møder og konferencer. 

Skal vi sørge for mad, udsigt og lokaler til dit næste selskab? Så book bord allerede i dag til din næste middag eller selskab i vores restaurant i København. 

 

Lokaler med hyggelige omgivelser Kastrup Strandpark
Restaurant i København

Besøg vores restaurant

Hos Restaurant Kastrup Strandpark er du altid garanteret en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer nemlig frokost og aftensmad til større og mindre selskaber. På vores menu har vi alt, hvad hjertet begærer af  lækre retter. Vi har møre steaks, saftige burgere, dejlige fiskeretter, forrygende forretter og meget mere. Når du besøger Kastrup Strandpark kan du altid forvente en god oplevelse. Vi har også en unik udsigt, da vi kun ligger et stenkast fra den ikoniske Kastrup Havn.

I vores restaurant i København går service, mad og udsigt op i en højere enhed. Vores mad er lavet fra bunden og med ingredienser af høj kvalitet, fordi vi tror fuldt og fast på, at det giver vores gæster den bedste oplevelse. 

Restauranten har en unik beliggenhed, hvor du kan nyde idylliske og maritime oplevelser med en kort køretur fra indre København. 

Selskabs- og mødelokaler

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler tæt på Københavns Lufthavn og kun 15 minutters fra centrum.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres arrangement.

Vores selskabslokaler beliggende tæt på København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projekter og lærred.