Restaurant med udsigt

Nyd dit næste måltid eller selskab i vores restaurant ved vandet, og lad dig forføre af udsigten over Kastrup Havn

Restaurant med udsigt

Restaurant Kastrup Strandpark på Amager er en restaurant med udsigt. Vi er nemlig en restaurant, som bestræber sig på at levere oplevelser til alle sanser. Du kan nyde et skønt måltid, mens du kan nyde den afslappende udsigt ud over den idylliske Kastrup Havn. Under de rette vejrforhold kan du se hele vejen til Sverige fra restauranten. 

Vores restaurant med udsigt er perfekt til alle slags arrangementer, konferencer og møder. Har du en konference, et bryllup, en konfirmation eller lignende, og leder du efter de ideelle lokaler? Så er Restaurant Kastrup Strandpark den perfekte beliggenhed. Vi kan håndtere de fleste selskaber uanset størrelse. 

Du kan booke bord til dit næste selskab allerede i dag.

Lokaler med hyggelige omgivelser Kastrup Strandpark
Udsigt fra Restaurant Kastrup Strandpark 2

Restaurant ved vandet

Restaurant Kastrup Strandpark sørger for, at du får en unik madoplevelse hver eneste gang. Men i vores restaurant ved vandet kan du også nyde den forrygende udsigt ud over Kastrup Havn. Restauranten ligger ved vandet. Faktisk ligger restauranten kun et stenkast derfra. Nyd et godt glas vin elle en fadøl, en lækker ret og en udsigt ud over det sædvanlige. 

Der er også rigelig plads til at sidde udendøre, hvor man fra første parket kan nyde udsigten fra vores restaurant ved vandet. I selve restauranten har vi store, flotte vinduer med et fremragende lysindfald, så du for alvor kan nyde indtrykket den smukke udsigt fra restauranten. 

Vil du gerne nyde et måltid med en smuk udsigt? Så book bord i vores restaurant ved vandet allerede i dag. Så kan du sikre dig, at du får en plads med den helt perfekte udsigt til dig og dit selskab. 

 

Selskabs- og mødelokaler

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler tæt på Københavns Lufthavn og kun 15 minutters fra centrum.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres arrangement.

Vores selskabslokaler beliggende tæt på København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projekter og lærred.