Barnedåb købehavn

Barnedåb hos Kastrup strandpark

En barnedåb er en helt særlig dag, hvor der skal styr på mange ting. Hvis du gerne vil holde en fejring af barnedåben, så kan du holde din barnedåb nær København hos Restaurant Kastrup Strandpark. Vi har de perfekte omgivelser og selskabslokaler til ethvert behov. 

Når du træder ind i restauranten, vil du straks bemærke de unikke omgivelser og den forrygende madlavningen. Til fejringen af dåbsdagen serverer vi velsmagende retter. Vi har flere pakkeløsninger til selskaber, så du kan selv vælge, hvad der passer bedst til dig og dit selskab. Når du vælger os til din barnedåb i København, slipper du for bekymring eller stress. Vi håndtere nemlig alt fra lokaler til madlavning. 

Det gælder for barnedåb såvel som andre selskaber som f.eks. konfirmationer, bryllupper og fødselsdage. Hvis du leder efter møde- eller konferencelokaler til professionelle events, kan vi også være behjælpelige. Hos Restaurant Kastrup Strandpark forsøger vi altid at imødekomme dine ønsker og skræddersy løsningen bedst muligt. 

Udsigt fra selskabslokaler i København
Store, flotte selskabslokaler ved København

Book lokale til din næste barnedåb

Hos Restaurant Kastrup Strandpark er I sikret mad, omgivelser og lokaler, der emmer af kvalitet. Vi stiller nemlig unikke lokaler til rådighed til dit selskab. Har du spørgsmål vedrørende vores lokaler, er du velkommen til at kontakte os, inden du booker. 

Hos Restaurant Kastrup Strandpark sørger vi for, at alt er klar og tilrettelagt til din barnedåb. Er der mange børn til selskabet, sørger vi naturligvis for, at der er noget for de små. Du får altid en totalløsning hos Kastrup Strandpark, så du kan nyde begivenheden fremfor at stresse unødigt. Du får altid professionel service, fantastisk mad, velvalgte vine og en god atmosfære, når du besøger os. 

Kontakt os allerede i dag, hvis du skal holde barnedåb, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit selskab i København. Vi er en restaurant, der ligger ud til den ikoniske Kastrup Havn. Du og dine gæster kan derfor nyde den perfekte udsigt sammen med maden, selskabet og omgivelserne i selve restauranten. 

 

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller en forespørgsel som er vedrørende restauranten, selskaber, events eller konferencer i vores store selskabslokaler, så kontakt os endeligt via kontaktformularen.

Vi bestræber efter at besvare på din henvendelse inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende faktura, leverandøraftaler eller administration generel, så kontakt os på følgende mail: info@kastrupstrandpark.dk

Skriv til os