Restaurant på Amager

din restaurant i kastrup og amager

Restaurant Kastrup Strandpark på Amager sætter rammerne for en forrygende oplevelse i Kastrup Havn. Vi bestræber os på at give dig en oplevelse, der behager dine smagsløg. Vores hyggelige restaurant er smukke med en fantastisk udsigt ud over havnen. Vores restaurant er derfor det perfekte valg til både intime måltider og større selskaber

Vi sætter en ære i at levere skønne oplevelser til besøgende fra nær og fjern, som kommer til vores restaurant på Amager for at nyde vores mad og oplevelse. Hvis du gerne vil nyde nogle af vores dejlige retter i maritime omgivelser, så book et bord i restauranten. Så sørger vi for resten. 

 

Lokaler med hyggelige omgivelser Kastrup Strandpark
Lokaler hos Restaurant Kastrup Strandpark

Besøg vores restaurant på amager

Hos Restaurant Kastrup Strandpark er du altid garanteret en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer nemlig aften- og frokostmenu, og efter aftale kan vi også lave en dejlig brunch til større selskab. På vores menuer har vi alt mellem himmel og jord. Vi har møre steaks, saftige burgere, dejlige fiskeretter, forrygende forretter og meget mere. Du er derfor altid garanteret en god oplevelse, der passer til dig, når du besøger Restaurant Kastrup Strandpark på Amager. 

Vores mad er hjemmelavet og lavet fra bunden, fordi vi tror fuldt og fast på, at det giver vores spisende gæster den bedste og mest fuldendte oplevelse, når de besøger os. Omgivelserne, maden, anretningen og betjeningen udgør samlet set en fuldendt oplevelse. 

Restauranten har en fantastisk beliggenhed i Kastrup Havn på Amager, hvor udsigten og omgivelserne er i top. Vi befinder os tæt på Københavns Lufthavn og blot et kvarter fra København centrum. Derfor kan du hurtigt og let komme fra og til restauranten fra hele København og omegn.

Skal vi sørge for din næste spiseoplevelse af højeste kvalitet? Så kontakt os gerne. 

 

Selskabs- og mødelokaler

Hold jeres næste fest i de bedste selskabslokaler tæt på Københavns Lufthavn og kun 15 minutters fra centrum.

I vores store og åbne selskabslokaler på 1. sal med plads til op mod 185 personer, har I byens flotteste rammer for jeres arrangement.

Vores selskabslokaler beliggende tæt på København er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projekter og lærred.