Restaurant Kastrup Strandpark i København tilbyder lækker selskabsmenu ud fra sæsonens friske råvarer og kreeret af de dygtigste kokke. Kontakt sune@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab. Se vores selskabsmenu her:

 

SELSKABSMENU FORÅR/SOMMER
(April – September)
(Vælg mellem)

FORRETTER

 SEMI-BAGT LAKS
Ærtepuré – Creme af Rygeost – Radise 

TERRIN AF FJERKRÆ
Ærter – Sprød Salat – Vinaigrette

 GRAVAD OKSE
Grillede Forårsløg – Vesterhavsost – Kærner – Trøffelmayo

 GRILLET FORÅRS-/SOMMERGRØNT
Sprøde Urter – Salatcreme   

TASKEKRABBE VENDT MED URTER
Syrnet Fløde – Sprød Salat

 MELLEMRETTER

JOMFRUHUMMER
Citronemulsion – Krydderurtesalat

CROQUETTE AF GRIS
Hasselnøddemayo – Syrlige Rødløg

 HOVEDRETTER

GRILLET & LANGTIDSBAGT KALV
Hokkaidopuré – Bagt Forårs/Sommergrønt – Pommes Anna – Kraftig Sky

 HELSTEGT OKSEMØRBRAD (Tillæg på 45,-)
Grillede Asparges – Østershatte – Pommes Anna – Trøffelsauce

 STEGT BRYST AF SUPREEME FJERKRÆ
Ærter – Spinatsouffle – Pommes Anna – Hønsefumé

 GRILLET LAMMECULOTTE
Rødbedepuré – Sauté af Spidskål & Abrikos – Pommes Anna – Lammeglace

 HAVKAT
Smørsauterede Bønner – Tomat – Knust Kartoffel – Beurre Blanc

 PRE-DESSERTER

2 SLAGS ASS. OST
Sprødt – Sylt

 CHAMPAGNEGRANITE
(Mundskyller)

 DESSERTER

 CREMET CHOKOLADEKAGE
Solbærsorbet – Sylt af Stikkelsbær – Asti-gele 

IS-KØLET RABARBERSUPPE
Hyldeblomstparfait – Knas – Mynte

 MAZARINKAGE
Pocheret Rabarber – Limecreme – Sprød Havre

 LAKRIDS-FROMAGE
Hindbær – Hindbærgel – Crumble

 Pris:
2 Retter: 295,-
3 Retter: 365,-
4 Retter: 420,-
5 Retter: 475,-

 NATMAD 65,- pr. person

FINGERSANDWICH MED SLAGTERSALAT
Tunmousse – Skinkesalat – Æggesalat 

KARTOFFEL/PORRE SUPPE
Sprød Bacon – Kerner – Brød 

OSTE- & PØLSEBORD
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør

HOTDOGS
Klassisk garniture