Restaurant Kastrup Strandpark i København tilbyder lækker selskabsmenu ud fra sæsonens friske råvarer og kreeret af de dygtigste kokke. Kontakt sune@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab. Se vores selskabsmenu her:

 

SELSKABSMENU Efterår/Vinter
(Oktober – Marts)
(Vælg én samlet menu for hele selskabet)

FORRETTER
SEMIBAGT LAKS
Basilikumscreme – Røget Tomatkompot – Fritteret Kapers 

CREMET JORDSKOKKESUPPE
Letrøget Tun – Porrer – Friske Urter 

SPRÆNGT GÅSEBRYST
Lavendelskum – Gulerod/Appelsinkompot – Sprødt   

GRAVAD OKSECARPACCIO
Syltede Kantareller – Parmesanchips – Trøffelmayo 

MELLEMRETTER
RIMET KAMMUSLING
Brombær – Sprød Salat – Skorzonerrod  

CROQUETTE AF GRIS
Hasselnøddemayo – Syrlige Rødløg 

HOVEDRETTER
GRILLET & LANGTIDSBAGT KALV
Sæsonens Grønt – Pommes Anna – Rodfrugtspuré – Rødvinssauce

 HELSTEGT OKSEMØRBRAD
Sauté af Svampe & Kål – Pommes Anna – Rodfrugtspuré – Karl Johan creme
(Tillæg på 45,-)

 STEGT BERBERIEAND
Kastanjepuré – Glaserede Beder – Bagt Tomat – Pommes Anna – Appelsinsauce  

GRILLET LAMMECULOTTE
Rodfrugtspuré – Sauté af Spidskål & Svampe – Pommes Anna – Lammeglace

 BAGT LAKS
Bagt Savoykål – Små hvide Kartofler – Cremet Sennepssauce

PRE-DESSERTER
2 SLAGS ASS. OST
Sprødt – Sylt 

HAVTORNSORBET
Limecreme

 DESSERTER
CREMET CHOKOLADEKAGE
Solbærsorbet – Råmarinerede Bær – Tuille  

STRANDPARKENS ÆBLEKAGE
Æble/Rosmarinkompot – Havrecrumble – Ribsgele – Vaniljecreme    

APPELSINMAZARIN
Rødvinspocheret Pære – Kanel-is – Coulis    

TRICOLORE CHOKOLADEMOUSSE
Blommer m/ Rosmarin – Tuille     

Pris:
2 Retter: 295,-
3 Retter: 365,-
4 Retter: 420,-
5 Retter: 475,-

  

NATMAD 65,- pr. person
CHILI CON CARNE
Creme fraise – Brød  

KARTOFFEL/PORRE SUPPE
Sprød Bacon – Kerner – Brød 

OSTE- & PØLSEBORD
Ass. af Oste og Pølser – Garniture – Brød & Smør

RISTEDE HOTDOGS
Klassisk garniture