Restaurant Kastrup Strandpark i København tilbyder lækker selskabsmenu ud fra sæsonens friske råvarer og kreeret af de dygtigste kokke. Kontakt sune@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab. Se vores selskabsmenu her:

 

SELSKABSMENU FORÅR/SOMMER
(April – September)
(Vælg mellem)

 

FORRETTER
SEMIBAGT LAKS
Ærtepuré – Creme af Rygeost – Radise – Rugbrødschips  

RIMET KAMMUSLING
Dildmayo – Fritteret Jordskokke – Crudité
(Tillæg på 25,-)

 LETRØGET ANDEBRYST
Peberrodscreme – Frisk Æble/Rosmainkompot – Urter   

GRAVAD OKSECARPACCIO
Syltede svampe – Vesterhavsost – Kærner – Trøffelmayo 

GRILLET FORÅRS-/SOMMERGRØNT
Sprøde Urter – Salatcreme   

MELLEMRETTER
JOMFRUHUMMER
Citronemulsion – Krydderurtesalat  

CROQUETTE AF GRIS
Hasselnøddemayo – Syrlige Rødløg

 HOVEDRETTER
GRILLET & LANGTIDSBAGT KALV
Bagt Forårs/Sommergrønt – Pommes Anna – Rodfrugtspuré – Rødvinssauce  

HELSTEGT OKSEMØRBRAD
Sauté af Svampe & frisk Spinat – Pommes Anna – Hokkaidopuré – Trøffelsauce
(Tillæg på 45,-) 

URTEFARSERET FJERKRÆ
Ærter – Bagt Tomat – Pommes Anna – Hønsefumé

 GRILLET LAMMECULOTTE
Rodfrugtspuré – Sauté af Spidskål & Svampe – Pommes Rissolles – Lammeglace  

HAVKAT
Smørsauterede Bønner – Tomat – Knust Kartoffel – Beurre Blanc

PRE-DESSERTER
2 SLAGS ASS. OST
Sprødt – Sylt 

HAVTORN-SORBET
Limecreme 

DESSERTER
CREMET CHOKOLADEKAGE
Solbærsorbet – Råmarinede Bær – Asti-gel  

STRANDPARKENS ÆBLEKAGE
Æble/Rosmarin-kompot – Havrecrumble – Ribsgele – Vaniljecreme    

MAZARINKAGE m/ HVID CHOKOLADEMOUSSE
Mynte – Hindbærknas – Bærcoulis

 HYLDEBLOMST-PARFAIT
Rabarberkompot – Limecreme – Sprød Havre    

Pris:
2 Retter: 295,-
3 Retter: 365,-
4 Retter: 420,-
5 Retter: 475,-

 

NATMAD 65,- pr. person
FINGERSANDWICH MED SLAGTERSALAT
Tunmousse – Skinkesalat – Æggesalat

 KARTOFFEL/PORRE SUPPE
Sprød Bacon – Kerner – Brød 

OSTE- & PØLSEBORD
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør

HOTDOGS
Klassisk garniture