Restaurant Kastrup Strandpark i København tilbyder lækker selskabsmenu ud fra sæsonens friske råvarer og kreeret af de dygtigste kokke. Kontakt sune@kastrupstrandpark.dk for at booke dit næste selskab. Se vores selskabsmenu her:

 

SELSKABSMENU EFTERÅR/VINTER
(Oktober – Marts)
(Vælg mellem)

FORRETTER

 SEMIBAGT LAKS
Rødbedepuré – Urtesalat – Peberrodssne 

LETRØGET ANDEBRYST
Jordskokkepuré – Ristede Nødder – Honning/Senneps-vinaigrette 

GRAVAD OKSE
Syltede Svampe – Sprøde Kærner – Trøffelmayo 

RØGET PIMENTSUPPE
Sprøde Croutoner – Urtecreme   

HUMMERTIMBALE
Auberginepuré – Sprød Salat – Dildolie 

 

MELLEMRETTER

JOMFRUHUMMER
Citronemulsion – Krydderurtesalat 

CROQUETTE AF GRIS
Hasselnøddemayo – Syrlige Rødløg

 

HOVEDRETTER

 GRILLET & LANGTIDSBAGT KALV
Hokkaidopuré – Glaserede Vinterrødder – Pommes Anna – Rødvinssauce

 HELSTEGT OKSEMØRBRAD (Tillæg på 45,-)
Sauté af Østershatte og Spinat – Rødløgskompot – Pommes Anna – Trøffelsauce 

BAGT TORSK
Smørdampede Urter – Knust Kartoffel – Muslingfumé 

GRILLET LAMMECULOTTE
Ratatouille – Pommes Anna – Lammeglace 

STEGT KIKÆRTEBØF
Smørsauteret Spidskål – Knust Kartoffel – Citronvinaigrette

 

PRE-DESSERTER

2 SLAGS ASS. OST
Sprødt – Sylt 

CHAMPAGNEGRANITE
(Mundskyller)

 

DESSERTER

CREMET CHOKOLADEKAGE
Solbærsorbet – Sylt af Stikkelsbær – Asti-gele 

IS-KØLET BLÅBÆRSUPPE
Lakridsparfait – Mynte – Blåbærtuille 

MAZARINKAGE
Pærekompot – Appelsinsorbet – Nøddetuille 

STRANDPARKENS ÆBLEKAGE
Æble/Rosmarin-kompot – Havrecrumble – Ribsgele – Vaniljecreme

 

Pris:
2 Retter: 295,-
3 Retter: 365,-
4 Retter: 420,-
5 Retter: 475,- 

 

NATMAD 65,- pr. person

FINGERSANDWICH MED SLAGTERSALAT
Tunmousse – Skinkesalat – Æggesalat

 KARTOFFEL/PORRE SUPPE
Sprød Bacon – Kerner – Brød 

OSTE- & PØLSEBORD
Ass. Af oste og pølser – Garniture – Brød & Smør

HOTDOGS
Klassisk garniture