Find English menu below

STRANDPARKENS AFTENTILBUD

Det lette valg!
Vi har sammensat nogle af vores mest populære retter og samlet det i én pakke til en særlig god pris.
Er I ikke til menuen, kan I gå på opdagelse i vores aftenkort nedenunder tilbuddet

 3-retters menu:
(Minimum 2 personer)

Forret:
Semibagt Laks
Ærte/Peberrodspuré – Rygeostcreme – Saltet Agurk – Radisecrudité – Sprødt

Hovedret:
Kalvesteg Familystyle
Vi har skåret stegen for, og så klarer I selv resten ved bordet
Grillet & Langtidsbagt Kalvesteg
Pommes Rissoles – 2 slags Sauce (Bearnaise & Rødvinssauce) – Bagt Tomat – Grillet Grønt

Dessert:
Iskold Rabarbersuppe
Hyldeblomstparfait – Mynte

 Pris pr. person:
295,-

Spørg tjeneren for anbefalet vinmenu

AFTENMENU
Fra 17.00 – 21.00

FORRETTER

Semibagt Laks 85,-
Ærte/Peberrodspuré – Rygeostcreme – Saltet Agurk – Radisecrudité – Sprødt
Rørt Tatar 85,-
Fritteret Lotusrod – Estragonmayo – Rå Æggeblomme
Stegt Kammusling 105,-
Confiteret Brissel – Løvstilkepuré – Romanesco
Strandparkens lette Tapasanretning 99,-
Dagens udvalg af fisk og kød – Smagen af Danmark 

HOVEDRETTER
Torvets Fisk
Dagens friske fangst efter havets humør og sæson
Spørg venligst tjeneren
Hel Smørstegt Rødspætte 205,-
Smørsauce – Citron – Små dampede Kartofler
Steak Bearnaise 300g 239,-
Kalve-Ribeye – Fritter – Bearnaise – Grillet Grønt
Grillet Oksemørbrad 245,-
Svampe-/Spinatsauté – Rødløgsmarmelade – Pommes Anna – Trøffelsauce

KALVESTEG FAMILYSTYLE
Vi har skåret stegen for, og så klarer I selv resten ved bordet
Grillet & Langtidsbagt Kalvesteg
Pommes Rissoles – 2 slags Sauce (Bearnaise & Rødvinssauce) – Bagt Tomat – Grillet Grønt
(Minimum 2 personer)
Pris pr. person 195,- 

 Pasta m/Grillede Vildtfangede Rejer 189,-
Tomat – Dild – Cremet Hvidvinssauce
Hvidvinsdampede Blåmuslinger 149,-
Fritter – Urter – Aioli
Havnens Burger 145,-
Grillet Oksekød – Ost – Bacon – Mayo – Fritter
Caesar Salat 119,-
Marineret Kyllingebryst – Vesterhavsost – Bacon – Crouton
Vegetaranretning 145,-
Kikærtebøf – Knust Kartoffel – Rodfrugtspuré – Sprød salat vendt i Vinaigrette – Rodfrugtchips – Friske Urter

DESSERTER
Crème Brulée 89,-
Med Solbær Sorbet
Chokoladen 89,-
Bagt – Mousse – Crumble – Sorbet – Passionsgel
Iskold Rabarbersuppe 79,-
Hyldeblomst-Parfait – Mynte
Husets Isdessert 79,-
Vaniljeis – Chokoladeis – Solbærsorbet – Crumble – Guf
Hjemmelavede Petit Four
1 stk. 18,- 3 stk. 45,- 10 stk. 120,-

——————————————————————————————————————

English menu

STARTERS
Semi Baked Salmon 85,-
Pea/Horseradish Puree – Smoked Cream Cheese – Salted Cucumber – Crisp
Veal Tartar 85,-
Fried Lotus Root – Tarragon Mayo – Yolk
Fried Scallop 105,-
Confit Sweetbread – Lovage Puree – Romanesco
The today’s selection of Fish and Meat 99,-
The taste of Denmark

 MAIN COURSES
Fish of the day
Kindly ask the waiter
Meunier Fried Plaice 205,-
Butter Sauce – Lemon – Steamed Potatoes
Steak Béarnaise 300g 239,-
Veal Rib-eye – Grilled Vegetables – Fries – Béarnaise
Beef Tenderloin 245,-
Sauté of Mushrooms and Spinach – Red Onion Jam – Pommes Anna – Truffle Sauce

 ROAST OF VEAL – FAMILY STYLE
We’ll carve the Roast – You’ll do the rest at the table
Grilled & Baked Roast Veal
Pommes Rissoles – 2 kinds of Sauce (Béarnaise & Red Wine Sauce) – Grilled vegetables – Fried Tomatoes
(Minimum 2 persons)

Price per person 195,-

Pasta w/ Grilled Wild Prawns 189,-

Tomatoes – Dill – Creamy White Wine Sauce
Moules Frites 149,-
Aioli – Herbs – Fries
The Burger 145,-
Beef – Cheese – Bacon – Fries – Mayo
Caesar Salad 119,-
Marinated Chicken Breast – Danish Parmesan – Bacon – Croutons
Vegetarian Plate 145,-
Steak of Chickpeas – Crushed Potato – Puree of Roots – Salad – Chips – Herbs

 DESSERTS
Crème Brulée 89,-
With Blackcurrant Sorbet
The Chocolate Dessert 89,-
Baked – Mousse – Crunch – Passion Gel – Sorbet
Ice Cold Rhubarb Soup 79,-
Elderflower Parfait – Mint
Ice Cream Trio 79,-
Vanilla – Chocolate – Blackcurrant Sorbet – Crumble – Strawberry Meringue
Homemade Petit Four
1 pcs. 18,- 3 pcs. 45,- 10 pcs. 120,-