Restaurant Kastrup Strandpark er per 19. februar 2015 overgået til teamet bag FINEDINING.

Vi er et ungt dynamisk team med mange års erfaring inden for restaurationsbranchen både som kokke og restauratører. Derfor har vi også en klar filosofi og et brændende ønske om at nå vores mål og leve op til vores høje ambitioner. Vi har en forståelse og respekt for, at dette kun nås ved at bevare og opretholde et stort fokus på kvalitet i såvel mad og råvarer, som den service vi yder vores gæster.

Maden

Med udgangspunkt i de gode nordiske råvarer går vi altid til enhver opgave – stor som lille – med en ærekær ambition om at yde vores absolut bedste. Derfor kan vi altid stå inde for det produkt, der bliver leveret og kun på denne måde, sikrer vi en høj kvalitet, som både kan ses og smages.

At god mad skal laves fra bunden, er ingen hemmelighed. Heller ikke for os. Alligevel er vi også bevidste om, at god mad indebærer, at flere komponenter går op i en højere enhed. I vores lille madunivers gør vi derfor en dyd ud af at sammensætte menuer, der er bestemt af årstidens råvarer, forarbejdet på bedst mulige måde og sammensat med den største omtanke, så hver enkelt komponent har sin helt egen betydning i hver enkelt ret. Kun med denne omtanke mener vi, at vi kan levere det bedst mulige produkt til prisen.

Restaurant

Beliggende tæt på KBH centrum, kun 200 meter fra Den Blå Planet og ca. 5 minutters gå-gang fra metroen (Kastrup) finder i denne perle af en havnerestaurant. Med vores store udendørs terrasse med plads til op mod 200 spisende gæster er der rig mulighed for at nyde et dejligt måltid mad på første paket til havnen. Tillader vejret ikke dette, er der også godt med plads i vores lyse restaurant med plads til op mod 90 personer.