catering københavn

 

Teamet bag Restaurant  Kastrup Strandpark står også bag catering firmaet FINEDINING. Vi leverer catering i København og omegn.

Catering i København

Vi kan tilbyde alt fra catering og dinner transportable til totalløsninger med smilende tjenere og dygtige kokke. Vi sikrer dig den bedste kvalitet til prisen i både service og gastronomi, og vi har høje ambitioner i alt, hvad vi foretager os.

Maden

Med udgangspunkt i de gode nordiske råvarer går vi altid til enhver opgave – stor som lille – med en ærekær ambition om at yde vores absolut bedste. Derfor kan vi altid stå inde for det produkt, der bliver leveret, og kun på denne måde sikrer vi en høj kvalitet, som både kan ses og smages.

At god mad skal laves fra bunden er ingen hemmelighed. Heller ikke for os. Alligevel er vi også bevidste om, at god mad indebærer, at flere komponenter går op i en højere enhed. I vores lille madunivers gør vi derfor en dyd ud af at sammensætte menuer, der er bestemt af årstidens råvarer, forarbejdet på bedst mulige måde og sammensat med den største omtanke, så hvert enkelt komponent har sin helt egen betydning i hvert enkelte ret.  Kun med denne omtanke mener vi, at vi kan levere det bedst mulige produkt til prisen.

Vi sætter en ære i det, vi kalder ”ærlig mad,” som i sin reneste form baserer sig på, at vores kunder aldrig må være i tvivl om, hvad vi leverer, og hvad det koster. Derfor er der heller ikke et selskab, som er for stort eller småt, og vi kan altid levere et produkt, vi kan stå inde for, hvad end budgettet måtte være. Så kontakt os og lad os sammen finde frem til en madløsning som dækker lige præcis jeres behov.

Du kan også læse mere om FINEDINING på www.finedining.dk eller kontakte:

 

FINEDINING – Catering København
Tlf.: +45 53303053
E-mail: nordic@finedining.dk